Baby musthave • COCOBELT + win [afgelopen]

Ken jij dat... De maxi-cosi, ander kind, verzorgingstas én je handtas meezeulen? Dat is het leven van een moeder. Wanneer je 1 kind hebt is het al een heleboel, maar als je er meerdere hebt zou je graag een octopus willen zijn zodat je armen genoeg hebt. Met de Cocobelt ben je alvast 1 arm rijker...

De Cocobelt

De Cocobelt zorgt ervoor dat je veilig en makkelijk kunt wandelen met je autostoel. Hij is bovendien mooi en eenvoudig in gebruik. Ik heb hem nu en, echt waar, ik zou hem niet meer kunnen missen. Hij is te gebruiken bij autostoeltjes van de categorie 0+ dus voor baby’s tot 1 jaar. De riem zelf kan tot 50 kilogram dragen dus hij kan zeker jouw autostoeltje aan. Je kan hem aan beide kanten dragen. Hij is momenteel verkrijgbaar in 4 verschillend kleuren. Veiligheid is voor Cocobelt uiteraard het meest belangrijk. Daarom is de klick-buckle van Cocobelt uitgebreid getest door Bureau Veritas, en heeft de Cocobelt een CE-keurmerk.

De voordelen van het gebruiken van de Cocobelt:

  1. Je krijgt geen pijn of kramp meer in je armen en je krijgt op je armen geen blauwe plekken meer van het tillen van je babyautostoeltje.
  2. Je hebt altijd contact met je baby en kan tussendoor ook nog met je baby spelen.
  3. De Cocobelt zorgt ervoor dat het babyautostoeltje stabiel en recht blijft hangen. Erg prettig voor jou en je baby.

cocobelt - unicorns & fairytales cocobelt - unicorns & fairytales

Mijn ervaring

Ik ben overtuigd! Sinds ik de Cocobelt heb gaat het meenemen van spullen veel makkelijker. Ze raden aan om altijd je arm door de beugel te houden. Maar wanneer ik met Vince en zakken de straat moet oversteken kan het wel eens zijn dat ik mijn beide handen nodig heb. Het kan dus prima dat je beide handen vrij hebt. De autostoel rust op je schouder en heup maar natuurlijk is het veiliger om je arm erdoor te houden. Dat probeer ik wel altijd te doen tenzij dat het niet anders kan.

baby spa - unicorns & fairytales

Win een Cocobelt t.w.v. €19,95

Wil jij ook graag een hulp bij het dragen van je autostoeltje? Laat dan in de comments onder deze blogpost weten welke kleur je graag zou hebben: zwart, mint of aztek.

Meedoen kan van 3 tot en met 9 april 2017.  Er loopt momenteel ook een winactie van de Cocobelt op Unicorns & Fairytales. Dubbel kans! 

XOXO Nathalie