Serena Williams zwanger van eerste kindje

Serena Williams
Bron: Het Nieuwsblad
Serena Williams is zwanger van haar eerste kindje. Dat heeft de 35-jarige Amerikaanse tennisster zelf bekendgemaakt via Snapchat.

Serena Williams is 20 weken zwanger

Met een foto van haar prille buikje maakte tennisster Serena Williams woensdag via het bekende social media platform Snapchat bekend dat ze 20 weken zwanger is. Voor Serena en haar verloofde, Reddit-oprichter Alexis Ohanian, is het hun eerste kindje.

 

Serena Williams is de meest succesvolle tennisster van deze eeuw en heeft al heel wat titels op haar palmares staan. Ze behaalde 23 grandslamtitels en drie maanden geleden won ze ook nog voor de zevende keer de Australian Open, maar toen was ze dus al in verwachting. Die wedstrijd was trouwens meteen haar laatste van dit jaar.

Niet het einde van haar carrière

Een baby betekent niet meteen het einde van Williams’ carrière. Volgens haar woordvoerder kijkt Serena er enorm naar uit om in 2018 een comeback te maken. Ze wil graag in de voetsporen treden van onder andere Kim Clijsters, die in 2008 mama werd en daarna in 2009, 2010 en 2011 nog drie grandslamtoernooien won.