Echte Mensen: Nieuw Leven, reeks over zwangerschap en geboorte

Echte Mensen: Nieuw Leven
Vanaf maandag 17 april kun je kijken naar de nieuwe VTM-reeks Echte Mensen: Nieuw Leven. De reeks brengt alle stappen van zwangerschap tot geboorte vanuit het perspectief van dokters, vroedvrouwen en verpleegkundigen in beeld.

Echte Mensen: Nieuw Leven, alle emoties tussen zwangerschap en geboorte

Van de prille zwangerschap tot na de geboorte staan er voor aanstaande ouders tal van professionals 24 op 24 en 7 op 7 klaar met hun onmisbare hulp en expertise. De authentieke reportagereeks Echte Mensen: Nieuw Leven, vanaf 17 april elke maandag bij VTM, brengt de sterke mensen in beeld die betrokken zijn bij de diverse stappen van nieuw leven: van de fertiliteitsarts, over de gynaecoloog tot de verpleegsters en vroedvrouwen. Zeven weken volgen camera’s alle facetten van hun werk en dat geeft een unieke inkijk in de wereld van zwangerschap en geboorte.

Bevallen kan een heel natuurlijke gebeurtenis zijn die intens beleefd wordt in huiselijke sfeer. Maar even vaak zijn er medische specialisten nodig, of het nu is om zwanger te geraken of om een te vroeg geboren baby in leven te houden. Echte Mensen: Nieuw Leven toont zowel de emotionele als de hoogtechnologische verhalen, steeds gebracht vanuit het standpunt van de zorgverleners zelf.


Bekijk meer video’s van Echte Mensen: Nieuw Leven op vtm.be

 Echte Mensen: Nieuw Leven, iedere maandag om 21u55 op VTM

Bron: vtm.be