WIN: een Hubelino knikkerbaan (via mamablog Unicorns & Fairytales)

Sinterklaas is achter de rug, dus nu kunnen we inspiratie opdoen voor kerstcadeaus. Mamablogster Nathalie van Unicorns & Fairytales stuitte op de speelse én educatieve knikkerbaan van Hubelino waar haar zoontjes helemaal fan van zijn. Samen met haar geven we één exemplaar weg, dus lees snel verder om te zien hoe je kunt winnen!

“Toen ik de Hubelino knikkerbaan in de gaten kreeg werd ik helemaal vrolijk. Vince speelt graag met LEGO DUPLO, bouwt graag en vindt het maar al te leuk om knikkers te zien rollen. Dit is alles in één. Want de Hubelino knikkersets kan je gebruiken met LEGO DUPLO. De kinderen oefenen hun motorische vaardigheden en logisch denken. Het inzicht wordt ook gestimuleerd. Alleen maar voordelen.”

Speels én educatief

“De knikkerbaan is niet enkel leuk om mee te spelen, het is ook nog eens educatief. Want bij het setje zit er een bouwboekje. Het is ook mogelijk er een extra informatiemapje met een lesbrief bij te bestellen voor in de klas te gebruiken met allerlei activiteiten. Deze activiteiten sluiten aan bij de kerndoelen voor techniekonderwijs en maken gebruik van de hogere denkorden van Bloom. In de activiteiten vind je, naast een duidelijke beschrijving en een overzicht van doelen, vragen die je kan stellen aan de kinderen om hen aan het denken te zetten. Op deze manier zijn de kinderen op een speelse manier bezig met techniekonderwijs! Voor alle leerjaren zijn meerdere opdrachten uitgewerkt.”

Ook andere leuke sets

“Maar Hubelino heeft naast de knikkerbanen ook nog andere leuke sets. Zo heb je de rekenset, taalset, klokkijken en nog andere. Ideaal als cadeautje of om in de klas te gebruiken.”

Hubelino app

“Met de Hubelino knikkerbaan app zijn interactieve stap-voor-stap bouwinstructies mogelijk met 360º zicht op de in te zoomen, draaibare en zwenkbare 3D-modellen. Download hem dus maar snel!”

Win een Hubelino knikkerbaan

“Wil jij zo’n knikkerbaan startersset winnen? Laat dan in de reacties even weten dat je meedoet.”

Deze winactie is in stand gekomen door Hubelino in samenwerking met mamablogger Nathalie van Unicorns & Fairytales op haar blog vind je nog meer cadeautips, moederschapsverhalen, musthaves en veel meer leuks!

41 COMMENTS

 • Ik waag graag een kansje voor mijn zoontje. Binnenkort wordt hij grote broer. Hoe leuk zou het dan zijn als er een cadeautje voor hem is.

 • Heel graag doe ik mee voor mijn zoon. Dol op bouwen en een bak vol Duplo. Zou fantastisch zijn die te combineren met de knikkerbaan. Wat zal hij daar een speelplezier van hebben! Duimen en wie weet….

 • Wij zijn van van Hubelino. Ik zag deze actie via de facebookpagina van Hubelino zelf. We hebben een kleine set van Hubelino en zouden graag wat uitbreiding winnen. Want zowel onze dochter van 5 als onze zoon van bijna 3 speelt er mee. Ze spelen er beiden mee op hun eigen manier. Heel leuk om naar te kijken. (en stiekem vindt deze mama het ook leuk om een mooie baan er mee te bouwen). De app is ook een goede tip. Ga ik zeker downloaden.

 • Ik doe graag mee voor ons zoontje van 4. Hij bouwt graag en wil zo graag een knikkerbaan! (En ik stiekem ook, om samen met hem te bouwen…)

 • mijn twee boys zijn dol op lego en duplo. De oudste is 5 en bouwt dat het een lieve lust is. Bij zijn nichtje is de knikkerbaan zijn favorietje, dus dit is de ideale combinatie ! En nog voor vele jaren, want onze tweejarige kleinste cowboy is nu al een stevige Duplo-fan !

 • Wauw super gaaf!! Ik doe graag mee voor mijn 3 kinderen die grote fans zijn van hubelino knikkerbaan die willen zo graag er één hebben! Ik duim hard mee weet zeker dat ik ze super gelukkig maak met deze set

 • Oooh deze staat al lang op ons verlanglijstje, mijn zoontje van bijna 3 en dochter van 4,5 zouden hier heel graag mee spelen!

 • Super gaaf!! Ik doe graag mee voor mijn 3 kinderen die grote fans zijn van hubelino knikkerbaan die willen zo graag er één hebben.
  Ik duim hard mee voor ze want ik weet zeker dat ik Ze super gelukkig ga maken met DeE geweldige set!

 • Wij zijn fan van Hubelino, ons dochtertje heeft met sinterklaas 1 set gekregen, deze stond bovenaan haar verlanglijstje. We hebben een hele hoop Duplo, een extra set Hubelino kunnen we zeker wel gebruiken om nog langere knikkerbanen te kunnen bouwen.

 • Deze knikkerbaan staat al een tijdje op onze verlanglijst! Van duplo hebben we al een mooie verzameling algemene blokken, dus ik kijk erg uit naar de moment dat er niet alleen enorm grote constructies ontstaan, maar dat hij deze ook zal combineren met de knikkerbaan. Het feit dat dit te combineren is, maakt het gewoon zo’n geweldig speelgoed ! Euh en we bekennen: mama en papa gaan stiekem ook wel heel wat constructies maken 😉

 • Ik ben een mama van 4 kindjes (bijna 6, 4-en-half, 2-en-half en 1 en ik ben daarnaast ook leerkracht basisonderwijs: het lijkt mij super leuk om de Hubelino knikkerbaan te winnen voor thuis én op mijn werk!! Ik zie er ontzettend veel mogelijkheden in, het is erg mooi materiaal om mee te ontdekken, ruimtelijk inzicht te stimuleren en vooral voor urenlang speelplezier.

  Dus ik ga flink duimen draaien nu 🙂

 • Ik ben een mama van 4 kindjes (bijna 6, 4-en-half, 2-en-half en 1 en ik ben daarnaast ook leerkracht basisonderwijs: het lijkt mij super leuk om de Hubelino knikkerbaan te winnen voor thuis én op mijn werk!! Ik zie er ontzettend veel mogelijkheden in, het is erg mooi materiaal om mee te ontdekken, ruimtelijk inzicht te stimuleren en vooral voor urenlang speelplezier.

 • Met een pasgeboren dochtertje zijn onze 2 jongens Leon en Miel plots veel zelfstandiger geworden. Zelf hun kledij aan en afdoen, zelf boterhammen smefen en vooral met elkaar samen spelen. De sint bracht alvast lego waar ze zich uren mee kunnen bezighouden. De knikkerzak mist echter nog een hippe baan. Vandaar de ideale combinatie! Graag winnen we deze gave knikkerbaan!

 • Dat zou een superleuk geschenkje zijn voor onder de kerstboom! Senne is dol op bouwen en alles wat rolt en bolt 😊 Dit is dus de ideale combinatie! 🍀👍🍀 Duimen maar! ☺️

 • Wow, dat ziet er fantastisch uit, hier zou mijn zoontje zeker graag mee spelen in combinatie met zijn Duplo blokjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here