12 x houten speelgoed voor uren speelplezier

© iStock
Wil je je kinderen dit jaar voor Sinterklaas of Kerstmis eens iets anders geven dan plastic speelgoed? Kies dan voor dit leuke, houten speelgoed waarmee je kinderen ook uren zoet zullen zijn.
1 / 12
Speelgoedwinkeltje – € 44,99 bij Lidl

Een houten speelwinkel is onmisbaar in de speelkamer. Bij Lidl vind je meteen ook een bijhorende kassa of weegschaal en een winkelmandje vol boodschappen. Geschikt vanaf 3 jaar.

Garage met lift – € 29,99 bij Dreamland

Met maar liefst twee verdiepen en 13 meegeleverde onderdelen is deze speelset een echte droom voor kleine autofans. Geschikt vanaf 3 jaar.

Knikkerbaan HABA – € 109,00 bij De Kleine Zebra

Deze knikkerbaan is snel opgebouwd en je kunt er eindeloos mee variëren en combineren. Geschikt vanaf 4 jaar.

Blokkendoos Kid’s concept – € 28,95 bij De Gele Flamingo

Deze blokkendoos is ideaal om basisvormen te leren herkennen en coördinatie te oefenen. Ook verkrijgbaar in pastelgroen. Geschikt vanaf 6 maanden.

Fruit en groentenset PlanToys – € 29,95 bij Wolf en Wolkje

Deze speelset bevat 8 stukken groenten en fruit, een snijplankje en mes, allemaal uit hout. Je snijdt ze gemakkelijk in twee en plakt ze vervolgens weer aan elkaar met velcro. Geschikt vanaf 3 jaar.

Poppenhuis HAPE – € 159,99 bij Pink or Blue

Een poppenhuis is onmisbaar in iedere meisjeskamer. Het heeft 6 slaapkamers, verplaatsbare trappen en is bovendien volledig ingericht. Geschikt vanaf 3 jaar.

Xylofoon Kid’s concept – € 22,50 bij Kids with Flair

Bouw iedere dag een feestje met deze mooie xylofoon in pastelkleur. Het perfecte cadeau voor de kleine muziekliefhebber. Geschikt vanaf 18 maanden.

Speelkeuken DUKTIG – € 79,90 bij IKEA

Nog een klassieker die niet mag ontbreken in een huis met kinderen: de enige echte DUKTIG speelkeuken van IKEA. Je kan er bovendien helemaal je eigen draai aan geven door hem te pimpen. Geschikt vanaf 3 jaar.

Rammelaar PlanToys – € 13,99 bij Funky Monkey

Een rammelaar is een leuke manier om de motorische vaardigheden van je kleine baby te stimuleren. Geschikt vanaf 1 maand.

Speelgoedtrein – € 27,50 bij Hema

Deze trein bestaat uit verschillende wagentjes die je kunt loskoppelen en op ieder wagentje kun je ook nog blokken stapelen. Geschikt voor 0-12 jaar.

Boerderij JANOD – € 61,25 bij Maan en Muis

Waan je een echte boer(in) met deze uitgebreide boerderij speelset. Inclusief diertjes, omheining, tractor en nog meer leuke accessoires. Geschikt vanaf 3 jaar.

Loopwagentje met blokken – € 42,95 bij De Kinderplaneet

Dit loopwagentje helpt niet alleen bij je baby’s eerste stapjes, maar met de bijhorende blokken is je kleintje ook een tijdje zoet. Geschikt vanaf 12 maanden.

Lees zeker ook:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here